Handig hervullen

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wil je meer richting een Zero Waste lifestyle, dan ken je vast de duurzame supermarkten waar je refillstations vindt voor noten, hagelslag en bloem. Op pad met je eigen potten bespaar je een hoop verpakkingen. 

Naast de bulkproducten die je bij deze winkels vindt, komen nu ook steeds meer merken met hun eigen refillstations. Zo startte Ecover onder het motto ‘Beter hervullen dan dumpen’ met navulstations. Bij geselecteerde navulstations door het hele land kun je je lege fles afwasmiddel, wasmiddel of allesreiniger gewoon opnieuw vullen. Wel tot vijftig keer. Ben je een grootverbruiker, dan zijn er ook 5-literverpakkingen verkrijgbaar. Weten waar je bij jou in de buurt na kunt vullen? Kijk op Ecover.nl voor locaties in de buurt.

Ook de bekende cosmeticagigant Nivea startte onlangs een pilot. Het Duitse moederbedrijf Beiersdorf lanceerde de eerste navulstations voor douchegel in de vestigingen in Hamburg en Ettlingen van de Duitse drogisterijketen DM. We hopen natuurlijk dat we een soortgelijke oplossing snel bij onze lokale drogisterijen kunnen vinden! 

Ken jij een innovatieve navuloplossing die je met ons wilt delen? Laat het ons weten!

Op zoek naar iets specifieks?