Reusable packaging fair

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De transitie van wegwerp naar herbruikbaar is niet meer te stoppen. Bedrijven, festivals, horecaspelers, gemeenten, winkels en transporteurs zijn op zoek naar herbruikbare oplossingen. Want het is zonde om kostbare grondstoffen te verspillen aan verpakkingen die we soms maar enkele minuten nodig hebben.

Op 27 november kan iedereen inspiratie komen opdoen in Utrecht. Meer dan 30 aanbieders van herbruikbare verpakkingen (bekers, maaltijdverpakkingen, bulkdispensers voor supermarkten, e-commerce verpakkingen, flessen, B2B oplossingen,…) komen zich voorstellen.

Naast een markt om kennis te maken met de verschillende aanbieders, worden er 20 sessies aangeboden over allerlei aspecten van hergebruik: van wetgeving tot consumentengedrag en van het wassen van verpakkingen tot technologische innovaties en goed werkende voorbeelden uit andere landen. Het programma van de deelsessies is hier te vinden.

Deze Reusable Packaging Fair wordt georganiseerd samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Stichting Afvalfonds Verpakkingen.

Zien we je daar?

Aanmelden
Aanmelden kan jammer genoeg enkel nog voor de wachtlijst, via deze link
Volg onze LinkedIn en Instagram voor alle verhalen over de Fair!

Op zoek naar iets specifieks?