Webinars van Mission Reuse

We nemen je tijdens interactieve webinars mee in de mogelijkheden van hergebruik. Kijk welke webinars georganiseerd worden of kijk ze terug. 

Herbruikbare verzendverpakkingen

Tijdens het webinar ‘herbruikbare verzendverpakkingen’ op 8 februari 2022 verkende Mission Reuse, Thuiswinkel.org en het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) de kansen voor herbruikbare verpakkingen in de e-commerce. Welke online retailers werken al met herbruikbare verzendverpakkingen en wat zijn hun ervaringen? Hoe kijkt de consument er tegenaan?

Gemeenten: sleutelrol in de transitie naar hergebruik

Op 1 juli 2021 organiseerde Mission Reuse het webinar ‘Gemeenten: sleutelrol in de transitie naar hergebruik’. Tijdens dit webinar gingen we met sprekers Tessa Strukenboom van gemeente Utrecht en Wieke Bertine van gemeente Leiden dieper in op de rol die gemeentes spelen in het voorkomen van onnodige wegwerpverpakkingen en afval. 

Heel Nederland aan de herbruikbare bekers?

Op 10 december 2021 organiseerde Mission Reuse in samenwerking met het Kennisinstituur Duurzaam Verpakken het webinar ‘Heel Nederland aan de herbruikbare bekers?’. Te gast waren Brian Reilly van Muuse, Lore Mariën van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij en Sanne Westra van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

Wil je op de hoogte blijven over hergebruik en toekomstige webinars van Mission Reuse? Volg ons!

Op zoek naar iets specifieks?